FINAL4 HANDBALL KÖLN 2011 (Am 28. und 29. Mai )/ FINAL4 D’HANDBOL COLÒNIA 2011

Wer Eintrittskarten für das Handball Champions League Final 4 in der Lanxess Arena will, bitten wir, sich bei uns zu melden:

kolscherfcbfanclub@penyes.fcbarcelona.cat

Els qui vulgin adquirir entrades per la Final4 de Còlonia d’ handbol, contacteu amb la Kölscher FC Barcelona Fanclub a la nostre adressa de contacte:

kolscherfcbfanclub@penyes.fcbarcelona.cat

Los que quieran entradas para la Final4 de Colònia de balonmano, contactar con la dirección de la Köscher FC Bacelona Fanclub:

kolscherfcbfanclub@penyes.fcbarcelona.cat

*AVIAT CONFIRMAREM LES ACTIVITATS/LLOC/SERVEIS QUE LA PENYA BARCELONISTA ESTÀ PREPARANT PER ALS PENYISTES, AFICIONATS D’HANDBOL A COLÒNIA I TOTHOM QUE VULGUI VEURE LA FINAL DE WEMBLEY EN UN AMBIENT BARCELONISTA!!

*PRONTO CONFIRMAREMOS LAS ACTIVIDADES/LUGAR/SERVICIOS QUE LA PENYA BARCELONISTA ESTÁ PREPARANDO PARA LOS PENYISTAS, AFICIONADOS DE BALONMANO EN COLONIA Y TODO EL MUNDO QUE QUIERA VER LA FINAL DE WEMBLEY EN UN AMBIENTE BARCELONISTA!

*WE WILL SOON CONFIRM THE ACTIVITIES/PLACE/SERVICES THAT THE KÖLSCHER FC BARCELONA FANCLUB IS ORGANIZING FOR ALL THE “PENYISTES”, HANDBALL SUPPORTERS IN COLOGNE AND EVERYBODY WHO WANTS TO WATCH THE FOOTBALL CHAMPIONS LEAGUE FINAL IN A “BLAUGRANA” ATMOSPHERE!

Anuncis

2 pensaments sobre “FINAL4 HANDBALL KÖLN 2011 (Am 28. und 29. Mai )/ FINAL4 D’HANDBOL COLÒNIA 2011

  1. Holaaa, tinc previst anar a veure la Final Four el proper dissabte i diumenge. A on puc anar a veure la final de Wembley? (amb bon ambient)

    • Hola Ferran,

      Estem ultimant els preparatius per poder veure la final en un ambient molt barcelonista. El lloc és molt centric i amb capacitat per acollir totes les persones que es desplacin a Colònia per veure la final. Segueix consultant la web i aviat ho publicarem amb tots els detalls.

      Koelscher FC Barcelona Fanclub

Els comentaris estan tancats.